In Development & Residential, Project Announcement

HBS Tim Day Fitness Center

HBS Tim Day Fitness Center

Garden on the Wall’s installation at Harvard Business School’s Tim Day Fitness Room shows how seamlessly the firm’s preserved gardens can be integrated into molding of virtually any shape – even on curved surfaces. GOTW’s maintenance-free gardens can also incorporate continuity of design elements, such as the strakes in this installation, extending from the wood panels.

When busy MBA students head to the gym to relieve stress from their studies, they’re greeted by the rejuvenating effects of GOTW’s garden behind the reception desk. The garden created with preserved moss combinations sets a pace that is at once energizing and relaxing. This biophilic graph is no doubt a welcome relief from the daily bar charts of an MBA candidate.

Project Details

GOTW_Hangzhou